Sustine caminul nostru de batrani prin Fundatia NON-PROFIT Sky Angel, un mic gest pentru o cauza mare!
Pentru aceasta, aveti la dispozitie conturile Asociatiei Sky Angel deschise la Banca Romana pentru Dezvoltare, agentia Policolor:

Cont in lei: RO 70 BRDE 441 SV 04397194410
Cont in euro: RO 76 BRDE 441 SV 20056754410


REDIRECTIONEAZA DIN IMPOZITUL PE PROFIT:

Dacă ai o firmă, ai profit și plătești impozit, ne poți sponsoriza. Suma donată se scade din impozitul pe profit dacă se îndeplinesc cumulat condițiile:

– suma nu depășește 0,3% din cifra de afaceri;
– suma nu depășește 20% din impozitul pe profit datorat.

Cheltuielile ce depășesc aceste limite pot fi înregistrate în contabilitate drept cheltuieli nedeductibile. Sponsorizările se pot face în orice perioadă a anului, sumele urmând să figureze în documentele contabile la următoarea dată a raportării impozitului pe profit.
DONATII CARTI

O alta modalitate prin care puteti sustine activitatea Asociatiei Sky Angel este aceea prin care  donati o carte. Cartile vor ajunge la niste oameni care in ziua de astazi, adease isi gasesc relaxarea si pacea in paginile aramii ale unei carti, adesea isi regasesc si simtul de aventura, navigand de pe o pagina pe alta intr-o adevarata aventura menita sa le intinereasca sufletul. Asa ca DONEAZA O CARTE PENTRU SUFLETUL LOR!


DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZIT

E simplu si nu te costa nimic, fa un gest nobil si directioneaza cei 2% din impozitul pe venitul tau catre Asociata Sky Angel!
Pentru a realiza acest lucru, descarcati Declaratia 230 si completati formularul cu datele personale, apoi expediati-l prin posta, recomandat, la Administratia Financiara, pana pe data de 15 mai 2020.
Asociatia “Sky Angel”
Cod fiscal 26797980
Cod IBAN: RO 70 BRDE 441 SV 04397194410, BRD Agentia Policolor.
Pentru detalii, sunati la 0747 110 774
Campania umanitara, “Sa ne ingrijim Bunicii !”

Asociatia non-profit Sky Angel promoveaza campania umanitara “Sa ne ingrijim bunicii “ prin dorinta de a inbunatati viata acestor oameni care ne-au dat nastere, ne-au crescut si ne-au educat. Aceasta campanie umanitara, vizeaza infiintarea de camine pentru batrani, la standarde Europene, unde pot fi cazate, persoane ajunse la varsta a treia, a caror pensie nu le este suficienta pentru a se intretine. Primul centru adresat persoanelor varstnice, infiintat de Asociatia Sky Angel, este Caminul de Batrani din Darasti Vlasca, unde s-a reusit transformarea unei cladiri cu o alta destinatie, intr-un centru rezidential.
Asociatia “Sky Angel”
Cod fiscal 26797980
IBAN: RO 70 BRDE 441 SV 04397194410,
BRD Agentia Policolor.

Le multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi !